Normaalisti joka toinen vuosi järjestettävä Agritechnica siirrettiin aluksi pandemian takia vuodelle 2022 vain tullakseen siirretyksi tälle vuodelle normaaliin ajankohtaansa. Kahden vuoden väli venyi siis neljän vuoden mittaiseksi. Siitä huolimatta tai siitä johtuen koko Hannoverin messualue ja sen 24 hallia oli varattu tätä tapahtumaa varten. Myös messukansa oli odottanut tätä tapahtumaa, sillä uudeksi kävijäennätykseksi tuli 470 000 vierailijaa.

Agritechnican ja kotimaisen Alihankinnan sijoittuminen kalenterissa varsin lähekkäin työllisti täysipäiväisesti ja ylikin osastojen valmistelussa. Tavaravirrat kuitenkin kohtasivat oikeat määränpäänsä ja sen jälkeen oli jäljellä enää kahden viikon hektinen osastojen rakentaminen.

Rakentamiemme osastojen näyttelyesineet vaihtelivat hydrauliventtiileistä, työkoneiden valoista ja ohjausyksiköistä aina muun muassa kylvölannoittimiin ja kivenkeräyskoneisiin. Tämä oli tietysti otettu huomioon osastojen suunnittelussa, että tuotteet saavat ansaitsemansa huomion.

#

No responses yet

Vastaa

Viimeisimmät kommentit

Ei kommentteja.